Lakásfotózás, Lakásfotós, ingatlan fotózás, ingatlan fotós

Lakásfotózás tanácsok 


 Az eladó ingatlanról készült lakásfotó nem fogja eladni a lerobbant lakást, de a hanyag fotó elintézi, hogy azt se nézzék meg, ami valójában egy remek lehetőség is lehetne. Ha egyáltalán nem vagyunk képesek fényképezni, nincs is hozzá megfelelő eszküzönk, akkor bízzunk meg profi ingatlanfotóst.

Általában mint az élet más területein is, ebben is az ingatlan értékének megfelelően érdemes álatlában kalkulálni. Abban az esetben ha nagy értékű ingatlant adunk el, akkor akár lakberendezési újságból is hívhatunk fotóst (pl.: Glázer Attilát), mert az eladási ár biztosan kompenzálja majd az egyébként nem is magas ingatlan fotózási költségeket.

Az internet tele van ilyen fotós hirdetésekkel és ingatlan fotózási szolgáltatásokkal. Abban az esetben, ha nem ajánlanak nekünk senkit, akkor szigorúan tekintsük meg a lakásfotós referenciáit!

lakásfotózás
Lakásfotózás

Ha már a referenciaképek is pocsékok: lefotózta a rendetlenséget vagy nem cseréltette ki az ágytakarót, stb. Lehetséges, hogy van ilyen megbízás is, de azzal nem reklámoznám magam. Ez talán a legalja. De ki lehet éppen a takaró alatt? Az is gyanús lehet, ha a photoshop nagymértékű használata virít a képen. Aki tud fényképezni, vagy van megfelelő berendezése akkor annak nem a számítógépen kell megcsinálni a képet, ott csak javítunk.

Az sem nyújt éppen pozitív élményt ha a képek ízléstelenek vagy rosszúl exponáltak. Akkor is gyanakodhatuk, ha nincs megadva a lakásról semmi, csak tökéletes enteriőrök kimagasló színvonalú fotókon, zömében mondjuk angolszásznak tűnő berendezéssel. Azokat valószínűleg nem ő készítette, hanem letöltötte a flickerről. Akkor most elemzzük csak kicsit részletesebben, hogy mire figyeljünk, ha mi fotózunk. Ne felejtsük el az aranyszabályt: fotózás után ellenőrzünk majd szelektálunk.

Ha kell ismételjük a lakásfotózást

Ha kell újra ismételjük a lakásfotózást. Nagy előny, ha ott a számítógép kéznél, mert akkor azonnal meg tudjuk nézni a képeket. Bosszantó, ha már úgy érezzük készen vagyunk, és csak másnap derül ki, hogy nem lettek jók a képek, de a napsütés és a gyönyörű rend már odalett teljesen. Erről már volt szó, hogy a fotóval kapcsolatban alapvető elvárás, hogy legyen tökéletes minőségű. Legyen lehetőleg színhű, készüljön nappali fényben, még jobb, ha napsütésben, és teljes rendet és tisztaságot mutassanak a képek.A homályos, bemozdult, szemcsés vagy sötét képek rosszak, úgy a túlexponáltak is, amin akár égi jelenés is látszhat. Kár érte, mert a ház álomszép!

Az átlagos ingatlan eladásakor nem szüksége feltétlenül lakberendezési magazinba való fotókat készíteni. Mindezekmellett azonabn nyerő helyzetben vagyunk, ha van egy vonzóan berendezett lakásunk, ráadásul még tudunk is fényképezni. Ne szégyeljük se az ingatlant, se a saját képességeinket. Próbáljuk meg kihozni a maximumot a lehetőségeinkből. Ha például egy 15 millió forint körüli, újszerű 40-50 négyzetméteres, pesti lakást nézünk, akkor nem biztos, hogy mi is így rendeznénk be a miénket, de mindenképpen jó minőségű, a mai átlagos igényeknek teljesen megfelelő lakásokat látunk, korrekt fotókon, akor nagy előnnyel indulnak az eladási versenyben!

Online marketing ügynökség Budapest.

Fürdő árak, Médiabazár, BB ajtó ablak, Tartozékstore, masszázs dunakeszi, fűtésszerelő Budapest, motorolaj és akkumulátor, autóemelő, dísztárcsa, lakásfotózás, angol nyári tábor

fürdő Médiabazár BB ajtó ablak Tartozékstore dunakeszi masszázs, masszőr fűtésszerelő budapest motorolaj és akkumulátor angol nyári tábor lakásfotózás autóemelő és dísztárcsa Fürdő árak, Médiabazár, BB ajtó ablak, Angol nyári tábor, Tartozékstore, masszázs dunakeszi, fűtésszerelő Budapest, motorolaj és akkumulátor, autóemelő, dísztárcsa, lakásfotózás

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Get The Best Blatox ágyi poloska By Using This Advice

Need Help With A autóalkatrész video marketing Campaign? Read This